Familie Volleybaltoernooi

Elk jaar in het eerste weekend van juli organiseert vc Limax een buiten-volleybal-toernooi op gras aan de haven in Maasbracht het Familie Volleybaltoernooi. De vaste deelnemers weten het inmiddels: een dag waarop gezelligheid en sportiviteit voor het hele gezin gegarandeerd is!!

Meedoen kost slechts 25 euro per team en je krijgt er een leuke dag op één van de gezelligste grasveldjes van Maasbracht voor terug. Écht iedereen kan meedoen: het is mogelijk om een team zonder (ervaren) volleyballers in te schrijven, maar met kan natuurlijk ook; de teams worden door de organisatie op sterkte ingedeeld.

Het enige waar je verder nog op moet letten, is dat elk team uit minimaal twee dames moet bestaan én dat je goede zin meeneemt! Voor de rest wordt gezorgd: er is een springkussen voor de kleintjes aanwezig en ook de inwendige mens wordt niet vergeten: er is een ruim assortiment dranken en etenswaar.

In de diverse categorieën zijn prijzen te winnen en ook wordt elk jaar zal de "Spirit of Tournament"-prijs uitgereikt. Deze prestigieuze prijs is voor het team wat gedurende de dag zich op positieve wijze van de ander teams onderscheidt door zich op een leuke wijze te presenteren, bij te dragen aan de algehele sfeer op het toernooi, steeds op tijd aanwezig bij de wedstrijden, zich sportief te gedragen, etc.