Sponsorcommissie

Contactgegevens: sponsorzaken@vclimax.nl

De sponsorcommissie van Numidia/VC Limax is verantwoordelijk voor het verder uitbouwen en optimaliseren van een dynamisch en actief sponsornetwerk. Bedrijven wordt een platform geboden om in contact te komen met andere bedrijven en de leden van VC Limax. Bedrijven kunnen zich zo profileren en tevens invulling geven aan MVO doelstellingen. Voor VC Limax is het prachtige maar ook een noodzakelijke manier om sponsorinkomsten te genereren ten behoeve van een betaalbare en vitale sportvereniging. VC Limax levert altijd een passende tegenprestatie aan sponsoren.
De sponsorcommissie is tevens verantwoordelijk voor de coördinatie bij aankoop van materialen binnen de vereniging. Denk aan wedstrijdtenues, kleding voor scheidsrechters, leiders etc maar ook ballen en andere trainingsmaterialen. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de kleding- en materiaalcommissie maar ook de Technische- en Jeugdcommissie.

Bekijk hier de sponsorbrochure

We onderscheiden verschillende vormen van sponsoring:
  1. Hoofdsponsor
  2. Reclamebordsponsor
  3. Materiaalsponsor
  4. Vriend van VC Limax
Bent u ondernemer en geïnteresseerd in sponsoring van Numidia/VC Limax? Of kent u iemand die wellicht geïnteresseerd is in sponsoring? Neem dan contact met ons op via sponsorzaken@vclimax.nl