Introductie

“VC Limax” is sinds 1 september 2022 de nieuwe naam voor Volleybal Club Linne Maasbracht. Precies die plaatsen waar het grootste gedeelte van onze leden vandaan komt. Maar de laatste jaren heeft Limax ook een regionale en landelijke uitstraling.

Momenteel is onze hoofdsponsor (Numidia) aan de verenigingsnaam gekoppeld.
 
Numidia/VC Limax is een vereniging met een goede sfeer, waar leden en betrokkenen graag vertoeven. Dat is meteen ook één van de doelstellingen van de vereniging. Net zoals het promoten van de volleybalsport in de breedste zin des woords, wat blijkt uit een breed aanbod aan volleybalactiviteit. Niet alleen op prestatief vlak, maar ook recreatief.

Natuurlijk staat het sportieve element voorop. Door te investeren in de opleiding van trainers, extra faciliteiten te bieden aan de jeugd en in te spelen op recente volleybalontwikkelingen, willen we bereiken dat jeugdleden vanaf hun eerste training de kans krijgen om zich te ontwikkelen tot technisch begaafde volleyballers.

Naast het sportieve aspect heeft Numidia/VC Limax het sociale aspect hoog in het vaandel staan. Door het regelmatig organiseren van aansprekende niet-volleybalactiviteiten met een hoog gezelligheidsgehalte vergroten we de betrokkenheid van onze leden en vrijwilligers bij de club.