LIMAXHighlights

Vc Limax wacht beslissingswedstrijd na nederlaag in vierde halve-finalewedstrijd

15.04.2024

Linne - De volleybalmannen van Numidia/VC Limax hebben voor de twee keer in vier duels niet kunnen winnen van Orion: 2-3. Omdat beide ploegen twee overwinningen hebben geboekt, wacht er woensdag een beslissingsduel in Doetinchem. 
Met Thomas van Bladel als tweede libero moest Limax al snel in de achtervolging. Dat lukte goed, want de Linnenaren maakten een achterstand van vier punten vlot ongedaan (12-12). Toch liet Orion zich niet uit het veld slaan en pakten de bezoekers de openingsset: 21-25. De ploeg van coach Guido Görtzen pakte het daarna goed op en kwam via 25-18 terug in de wedstrijd.
Orion gaf zich echter niet gewonnen en was in de derde set ook weer de betere partij. Limax kwam niet aan de buurt en door een netfout van spelverdeler Alfred Brink won Orion set drie met 17-25. In het vierde deel bleven de Doetinchemmers steeds een puntje voor op de Limburgers, maar Limax toonde weer veerkracht en kwam twee punten los. Wie anders dan Rob Bontje bracht Limax weer op gelijke hoogte: 25-23.
Omdat Orion een sterke vijfde set speelde en die ook won (11-15), wacht komende woensdag de beslissingswedstrijd in Doetinchem.

Bron: De Limburger
Foto: Noa Klerckx
Deel dit bericht: