LIMAXHighlights

Marco Bogers Algemeen Directeur van Numidia VC Limax

22.01.2024

Na zijn afscheid als Algemeen Directeur van VVV-Venlo zijn diverse posieve gesprekken gevoerd met Marco over de ambies en doelstellingen van de club en de bijdrage die Marco met zijn kennis, ervaring en netwerk hieraan kan gaan leveren. Dit heeft geresulteerd in een samenwerking waarbij Marco Bogers verantwoordelijk wordt voor de verdere professionalisering en posionering als topsportorganisae in de regio Midden-Limburg.

Namens Numidia VC Limax, Maurice Daamen:
“We willen onze organisae graag verder professionaliseren. In de persoon van Marco Bogers zijn we erin geslaagd om een zeer ervaren sportbestuurder vast te leggen. Marco heeft binding met de regio en kan ons met zijn ervaring helpen om de totale organisae naar een hoger niveau te tillen. Dit is noodzakelijk om onze strategische doelen die we hebben gesteld met de pijlers topsport, breedtesport, commercie en maatschappelijk impact te realiseren de komende jaren.
Uiteraard willen we op sportief gebied elk seizoen strijden om de prijzen. Daarnaast willen we ons ook verder ontwikkelen als hét zakelijke en maatschappelijke netwerk van Midden Limburg dat zowel interessant is voor regionale als nationale en internationale bedrijven en organisaties die een belang hebben in en bij deze mooie regio.

Om beide doelstellingen structureel te kunnen waarmaken is een groeiende en hiermee sterke en stabiele organisatie nodig. Marco hee de afgelopen 2 decennia bewezen een organisatie te kunnen leiden die sportief en commercieel succesvol kan zijn en weet wat er nodig is om dit te realiseren.”
Wij zijn daarom blij dat Marco deze uitdagingen samen met ons wil aangaan.

Marco Bogers over zijn nieuwe functie:
“Na mijn vertrek bij VVV was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en hierin erg kieskeurig. Diverse opties heb ik goed overwogen. De komende weken zal ik de formaliteiten voor de start van mijn eigen sportconsultancybedrijf afronden en vanuit dit bedrijf activiteiten gaan ontwikkelen. Met Numidia VC Limax ga ik dan mijn eerste samenwerking aan.
Numidia VC Limax is een ambieuze en vooruitstrevende volleybalclub acterend in de top van Nederland en inmiddels zelfs op Europees niveau. De club koppelt de sportieve ambies nauw aan de impact die het wil maken in de regio Midden-Limburg op o.a. commercieel en maatschappelijk vlak.
  
Dit spreekt mij erg aan. Het is een andere sport dan voetbal maar ook dit is topsport en het is goed en interessant om me eens op een ander sportief terrein te begeven. De gesprekken met de mensen van Numidia VC Limax verliepen erg positief en ik ben enthousiast geraakt door de mooie ontwikkelingen die de club al doormaakt en de betrokkenheid en bevlogenheid van de mensen binnen de club. Op commercieel en maatschappelijk terrein zijn er al de nodige stappen gezet om uit te groeien tot hét zakelijk netwerkplatform van de regio Midden-Limburg. Met mijn commerciële achtergrond en ervaring en vanwege het feit dat ik geworteld ben in deze regio kan ik hieraan een mooie bijdrage leveren.” Ik heb enorm veel zin om voor deze ambieuze volleyclub aan de slag te gaan.

Foto: Jos Joosten
Deel dit bericht: