LIMAXHighlights

Geschiedenis voor Numidia/VC Limax: Drie teams in de regio- en één team in de landelijke bekerfinale

11.03.2024

Met indrukwekkende prestaties heeft volleybalclub Numidia/ VC Limax zichzelf naar de voorgrond van de volleybalwereld gekatapulteerd door met niet één, niet twee, maar liefst drie teams de regionale bekerfinale te bereiken. Heren 1 heeft enkele weken geleden al een finaleplaats geclaimd in de landelijke bekerfinale. Deze buitengewone mijlpaal onderstreept het enthousiasme, het talent en de vastberadenheid van de vereniging en haar spelers.

Met indrukwekkende zeges hebben dames 1, heren 3 en heren 4 zich afgelopen weekend een weg gebaand naar de felbegeerde bekerfinale, waarmee ze hun plaats in de regionale volleybalgeschiedenis claimen. Limax bewijst hiermee dat ze niet alleen in de top, maar ook collectief tot de beste behoort.

De bekerfinales beloven een spektakel te worden, waarbij de drie teams hun krachten meten met geduchte tegenstanders. De supporters worden opgeroepen om de teams aan te moedigen en hen te ondersteunen op deze belangrijke momenten in de clubgeschiedenis.

Het bestuur van Numidia/ VC Limax nodigt dan ook alle geïnteresseerden, vrienden en de lokale gemeenschap uit om getuige te zijn van deze historische gebeurtenis en de teams aan te moedigen tijdens de bekerfinales.

Deel dit bericht: